Sobe na farmi

Dobrodošli u Vašu seosku priču koja počinje škripanjem seljačkog poda pod nogama i pucketanjem vatre iz kamina

SOBE NA FARMI

Sobe "Na farmi" sastavni su dio obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Jareš,  idealno odredište za gurmane i one željne seoskog načina života.

Sobe smještene iznad sirane koja  proizvodi desetak vrsta delikatesnih sireva u kojima je uživanje doslovno nadohvat ruke. U čari izrade i sazrijevanja sireva možete zaviriti iz različitih kuteva objekta. Sobe okružuje dinamično ozračje tipičnog slavonskog sela, a zanimljive aktivnosti možete promatrati iz udobnih fotelja terase ili se aktivno uključiti i postati dio našeg gospodarstva. Prostorije su opremljene jedinstvenim namještajem pretežito ručne izrade lokalnih majstora, odišu identitetom lokaliteta, toplinom i domaćinskom atmosferom.

Objekt nudi bogat doručak baziran na  domaćim i prirodnim proizvodima s OPG-a.

U ponudi je ukupno šest ležajeva u tri sobe, svaka soba ima vlastitu kupaonicu i izlaz na balkon. Prostor za doručak i kuhinja su zajedničke prostorije.

Dodatna oprema:
Klima uređaji
TV
Centralno grijanje s mogućnošću podešavanja
WI-FI
Kamin/ roštilj
Dodatna oprema se ne naplaćuje.

Objekt posluje prema principima održivog gospodarenja, služeći se obnovljivim izvorima energije, korištenjem lokalnih proizvoda i opreme te razvrstavanjem otpada.

Udaljenost od Daruvara 10km 


Želite li rezervirati?

OPG JAREŠ
Donji Sređani 3     Tel:091-621-2657
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno!